16 Haziran 2013 Pazar

Gidin AKP'ye Oy Verin.

Evet. Gidin AKP'ye oy verin. Gazla, tazyikle yeterince etkili öldüremiyorsunuz, yüzde bilmem kaç küsür alsın da kurşuna dizsin hepimizi.

O zaman da yine yalanlara maruz kalacaksınız. Camide bira içtiler demeyecekler, bu sefer size Suriye'de aleviler sünnileri kesiyor diyecekler. Cümbür cemaat oraya saldıracaksınız. İran nükleer silah yapıyor diyecekler. Cehennemi yaşamak pahasına gönüllü asker olacaksınız. Farkında olmayacaksınız hiç bir şeyin, çünkü gözleriniz çoktan karardı.

Elinizde ne din kalacak ne iman. Yalancının arkasından gitmenin cezasını çekeceksiniz. Bu dünyada olmazsa, o inandığınız ahirette çekeceksiniz.

Bunu size anlatmaya çalıştığımız zaman, "ama türbanlı bi kızı bilmem n'apmışlar" diyeceksiniz. Sizin için türbanlı bir kadın, başı açık bir kadının biber gazı yiyen çocuğundan daha değerli çünkü. Sizin için hasar görmüş otobüs durakları gözünü kaybetmiş insanlardan daha acıklı. Sizin için, devletin size sağlayacağı ihalelerden kazanacağınız rant, insan haklarına tecavüzü meşru gösteriyor.

Ve sizin için, iktidar hırsı ölülerin üzerinde yükseliyor.

Kusura bakmayın. İnsanların düşüncelerine, siyasi partilerine saygılı olmayı kendime düstur edinmiştim. Ama, savaşta bile yapılmayacak hareketleri yapma emrini veren bir siyasi parti liderini takip edenlere artık saygı duymayacağım.

Gidin mitinglerde diktatörünüzü destekleyin.

Hiç yorum yok: